074-2508809 info@rso-onderhoud.nl

Onderhoud uit Hengelo

RSO-Onderhoud is van oorsprong een traditionele onderneming uit Hengelo met al meer dan 35 jaar ervaring, maar uitgegroeid tot een toonaangevend allround onderhoudsbedrijf die een breed scala aan diensten levert, voor zowel particulier als zakelijk is RSO-Onderhoud inzetbaar.

Schilder hengelo

Totaalonderhoud

Dus niet alleen het schilderwerk maar ook renovatie, stucwerk, industrieel- en vloer coating behoren tot onze diensten.

Winterschilder

Een binnenopdracht laten uitvoeren in de maanden december, januari en februari kan u een korting opleveren van 20,- per dag per mankracht.

Subsidies

Voor bijvoorbeeld isolatieglas ontvangt u 35,- tot 45,- per m2 aan subsidies. Pas bij het nemen van twee of meer energiebesparende maatregelen komt u in aanmerking voor meer subsidie.

Vrijblijvende offerte

U kunt ons direct contact opnemen door te bellen met 074-2508809, op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Of u kunt ons een e-mail sturen via het contactformulier.

Binnen schilderwerk, kleuradvies

Ook de binnenkant van uw buitenkozijnen zijn net zo belangrijk als de buitenkant van uw kozijnen. Onderhoud is noodzakelijk om hogere kosten te voorkomen. Ook voor kleuradvies voor de verfkleuren kunt u met ons contact opnemen.

Logo’s

Ook logo’s zijn een optie, bijvoorbeeld: u heeft een bedrijf en u wilt het bedrijfslogo op de muur.

Monumentaal

Een monumentale pand vraagt om een serieuze aanpak, de originele staat, duurzaamheid en esthetische waarde zijn belangrijke punten.

Renovatie

Een renovatie kan een omvangrijke klus zijn, ook hier kunnen wij u van dienst zijn van de wandafwerking tot aan de badkamer.