074-2508809 info@rso-onderhoud.nl

Brandschade

Bij een brand kan veel verloren gaan, het kan dan een tijdrovende klus worden om de woning weer bewoonbaar te maken en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer terug in uw woning. Doordat RSO de werkzaamheden meestal allemaal zelf kan uitvoeren hoeft u niet te wachten op diverse bedrijven. RSO doet het allemaal en maakt het mooi!

Offerte voor uw schade verzekering

Bij een schade moet er een bedrag bepaald worden hoeveel iets gaat kosten om het te repareren. Wij kunnen u daarbij helpen zoals bij brand-, water-, storm- en glasschade. Neem contact met ons op en wij nemen uw schade gelijk in behandeling.

Liever geen natte voeten?

Neem dan contact met ons op, wij kunnen uw kelder weer leeg pompen, uw dak repareren en uw woning weer droog ventileren.

Waterschade

Waterschade kan zijn: Uw dak is lek of uw kelder is volgelopen of misschien heeft u de bad kraan opengelaten. Wij kunnen de grote maar ook kleine reparaties zoals een lekkage leiding voor u uit handen nemen.

Stormschade

Bij stormschade kunnen wij binnen 24 uur u van dienst zijn, in de eerste 24 uur zorgen wij ervoor dat uw woning weer water- en winddicht is, tegelijk worden de nieuwe materialen direct besteld en een offerte opgemaakt voor uw verzekering.

Binnen 48 uur wind- en waterdicht

Afhankelijk van de situatie proberen wij per direct uw woning weer water- en winddicht te herstellen, er wordt direct een offerte opgesteld die u aan uw verzekering kan doorgeven.

Binnen 48 uur een nieuwe ruit

In de eerste 24 uur plaatsen wij een tijdelijke ruit en bestellen direct een nieuwe.

Glasschade

Binnen de eerste 24 uur plaatsen wij in eerste instantie een tijdelijke ruit om het gat of raamwerk dicht te plakken en er wordt direct een nieuwe ruit besteld.

kijk ook even op onze glaszetter pagina.