074-2508809 info@rso-onderhoud.nl

Brandwerende coating voor staal, beton en hout

RSOnderhoud is gespecialiseerd in het aanbrengen van brandwerende coatings op laag dikte, met AT-test en certificering, op zowel staal-, beton-, en houtconstructies.

Wij zetten ons in voor de brandveiligheid van utiliteitsbouw, woningen, theaters & bioscopen, winkels en parkeergarages. Het brandwerend coaten van staalconstructies is esthetisch verantwoord, kostenbesparend en een snelle en fraaie vorm van afwerking.

Wij werken enkel met een hoge kwaliteit coating, dit is een dunne en gladde coating. De laagdikte bedraagt gemiddeld slechts 0,2 tot 3,0 mm. Dit geeft de ontwerper de volledige vrijheid in de vormgeving van de staalconstructies, terwijl er zonder zorgen aan de brandwerendheidseisen kan worden voldaan.

De coating is in 213 RAL kleuren leverbaar waardoor de afwerking gelijk op kleur kan worden aangebracht. Dit kan zowel met 30, 60 ,of 90 minuten brandvertraging, afhankelijk van de gestelde brandwerendheidseisen.

Brandwerende coating met de spuit

De coating wordt met de spuit aangebracht met een speciale verf.

Brandwerend en akoestisch

Climate-Plaster katoenpleister heeft een brandwerendheids klasse van BS1 en omdat het akoestische waarden bevat is het geschikt voor het afwerken van woonhuizen, ziekenhuizen, bejaardencentra. Bovendien is het product ecologisch verantwoord waardoor het geschikt is voor duurzaam bouwen.